Mobeye i-110 GSM alarmsysteem (1x)

BBAtechniek - Mobeye i-110 GSM alarmsysteem (1x)
BBAtechniek - Mobeye i-110 GSM alarmsysteem (1x)
BBAtechniek - Mobeye i-110 GSM alarmsysteem (1x)
BBAtechniek - Mobeye i-110 GSM alarmsysteem (1x)
BBAtechniek - Mobeye i-110 GSM alarmsysteem (1x)
Artikelnr
53050
Verpakkingseenheid
1
incl. 4 x batterij geen SIM kaart

Afmetingen

Lengte
16,10 cm
Breedte
9,00 cm
Hoogte
3,50 cm

Kleur
gebroken wit

Mobeye i110 maakt beveiligen gemakkelijk

De Mobeye i110 bewaakt uw eigendommen, waar u ook bent. Een kwestie van neerleggen en inschakelen met uw gebruikerscode. Niet eerder was beveiligen zo gemakkelijk.

De Mobeye i110 is ideaal als u geen stroomvoorziening heeft. De ingebouwde GSM module, bewegingsdetector en temperatuursensor beschermen iedere plaats tegen onraad. In het vakantiehuis of in de boot, voor tijdelijke beveiliging in de bouw of voor thuis. Het all-in-one alarmsysteem is overal direct inzetbaar. Zonder installatie of ingewikkelde programmering.

De Mobeye i110 biedt de gebruiker de optie voor een stil of een luid alarm zodra indringers zijn gedetecteerd. Een stil alarm vergroot de pakkans, een luid alarm zal de indringers eerder verjagen. Daarnaast stuurt de Mobeye i110 een SMS bericht en een telefonische oproep naar 2 zelf instelbare telefoonnummers. Op deze manier hoeft u geen melding te missen.

De Mobeye is niet alleen een inbraakalarm. Er is ook een temperatuursensor ingebouwd. U stelt een onder- en/of bovengrens in. Bij het overschrijden van de grens krijgt u direct een waarschuwing. Directe bescherming tegen bevriezingsgevaar, of oververhitting.

De batterijen hebben een lange levensduur. Bij een dagelijkse testmelding, gaan de batterijen ruim een jaar mee. Met een lagere frequentie of zonder testbericht is dit langer. Zodra de batterijen moeten worden vervangen, ontvangt u een 'battery low' SMS.

De Mobeye heeft een aantal eenvoudige instel opties. Zo kunt u een eigen herkenningstekst mee laten sturen in de SMS-tekst. De inloopvertraging en de sensorgevoeligheid zijn instelbaar. De sirene is aan- of uit te schakelen, evenals het signaal tijdens de inloopvertraging. En om de juiste provider voor uw SIM kaart te bepalen, kunt u de sterkte van alle aanwezige GSM providers in de omgeving per SMS ontvangen. Hiermee kunt u een juiste keuze maken van de SIM kaart in uw apparaat.

Zo eenvoudig is beveiligen!

Documenten