Evenementen

BBAtechniek is met de nieuwste producten en advies te vinden op de volgende evenementen en huisshows:

 

Open weekend Caravan en Camper Centrum Coppelmans B.V.

Open weekend Caravan & Camper centrum Coppelmans

Wanneer?

-

Waar?

Wettenseind 2-B
5674 AA Nuenen

In het weekend van 2 & 3 maart 2024 mogen wij op het altijd gezellige Open weekend van Caravan & Camper centrum Coppelmans staan met onze stand. 

We weten inmiddels uit ervaring dat het daar altijd gezellig is en er heerlijke Italiaanse hapjes zijn.

Natuurlijk nemen wij weer een hoop mooie producten mee en vertellen je daar graag over. 

Gaan we je daar zien? Wij kijken er naar uit. 

Najaarsshow Cannenburg Caravans & Campers

Najaarsshow Cannenburg Caravans & Campers

Wanneer?

-

Waar?

Cannenburg Caravans & Campers, De Steiger 13
Almere

Yes, na een paar jaar geen show bij Cannenburg gaan ze er weer voor, en hoe! De Najaarsshow belooft een spectaculair evenement te worden waar BBA techniek graag bij is. Wij nemen in elk geval weer onze uitgebreide LED verlichting mee, de Magische haken, de Roll-up-Cable en de Smarttank en nog veel meer. Kom lekker caravans & campers kijken, accessoires uitzoeken en gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje. Het is altijd top geregeld bij Cannenburg Caravans & Campers.

Camperbeurs Hardenberg

Camperbeurs Hardenberg

Wanneer?

-

Waar?

Evenementenhal Hardenberg Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

Ook dit jaar mogen wij weer bij AutoProfi Hoogeveen op de stand staan tijdens de Camperbeurs in Hardenberg ;) . We zullen hier in elk geval de Roll-Up-Cable en Smarttank bij ons hebben maar natuurlijk ook onze LED verlichting, plintkachels, watermeter, Magische haken en nog meer. We zullen dit jaar duidelijk herkenbaar zijn als accessoire stand en hopen op veel belangstelling. Je vind ons op standnr. 658 in hal 6. We kijken naar je uit en informeren je graag. 

Broekhuis camperfair 3 juni 2023

Broekhuis Camperfair 2023

Wanneer?

Waar?

Vanenburgerallee 3,
3882 RH Putten

Wij zijn uitgenodigd om in juni deel te nemen aan de 2e Broekhuis Camperfair en hebben aangegeven daar graag te komen staan met onze BBA techniek camper en onze producten. Vorig jaar zijn we als bezoeker op deze fair geweest en vonden het een prachtige en inspirerende locatie en kijken er naar uit om daar te mogen staan. We zullen in elk geval de Roll-Up-Cable, Smarttank, USB producten en Magische haken bij ons hebben en demonstreren, daarnaast hebben we verschillende handige andere producten bij ons. 

25-26 maart 2023 Seizoenopening Liemers Caaravans

25 & 26 Maart - Seizoensopening 2023 Liemers Caravans

Wanneer?

-

Waar?

Ratio 18
6921 RW Duiven

Zaterdag 25 en zondag 26 maart a.s. van 11.00 tot 17.00 uur 

Tijdens de Seizoensopening van Liemers Caravans mogen wij ook onze producten weer demonstreren. We hebben ook hier onder andere de Smarttank, Roll-Up-Cable, onze LED verlichting, Magische Haken, NDS zonnepanelen  en nog veel meer mee. We hopen je daar te zien en spreken. Er is volop activiteit en het team van Liemers Caravans en de vele standhouders beantwoorden graag je vragen over de verschillende producten. 

 

25-29 januari 2023 Caravana Leeuwarden

25-29 januari 2023 Caravana Leeuwarden

Wanneer?

-

Waar?

WTC Expo Fryslânplein/Stadionplein
8914 BX Leeuwarden

Van 25-29 januari 2023 mogen wij op de gemeenschappelijke ADRIA stand van Pauw Recreatie uit Heerhugowaard, Caravan Centrum Peelo uit Assen en De Roo Campers uit Stadskanaal staan. 

Wij zullen tijdens deze beurs in ieder geval de Roll-Up-Cable, de Smarttank, Magische Haken en LED verlichting bij ons hebben maar wellicht meer producten uit ons assortiment.