Victron Multiplus 12/500/20-16 230V VE.Bus (1x)

BBAtechniek - Victron Multiplus 12/500/20-16 230V VE.Bus (1x)
BBAtechniek - Victron Multiplus 12/500/20-16 230V VE.Bus (1x)
BBAtechniek - Victron Multiplus 12/500/20-16 230V VE.Bus (1x)
BBAtechniek - Victron Multiplus 12/500/20-16 230V VE.Bus (1x)
Artikelnr
8581
Verpakkingseenheid
1
IP21

Afmetingen

Lengte
10,00 cm
Breedte
18,20 cm
Hoogte
31,10 cm
Gewicht
4,40 kg

Vermogen en energie

Aansluitspanning Min.
9,50 V
Aansluitspanning Max.
17,00 V
Uitgangsvermogen
430,00 W
Piekvermogen
900,00 W

Kleur
Victron blauw

Deze nieuwe stijl Multi 12/500/20 omvormer/lader combinatie is een krachtige zuivere sinusgolfomvormer, een geavanceerde acculader met adaptieve laadtechnologie en een supersnelle AC-wisselschakelaar in een enkele compacte behuizing. Door de langwerpige staal/kunststof behuizing (beschermklasse IP 21) zijn de nieuwe Multi modellen eenvoudig te herkennen.

Multi 12/500/20 omvormer/lader specificaties:

Ingangsspanning: 12VDC | Uitgangsspanning: 230VAC
Uitgangsvermogen: 500VA / 430W | Piek: 900W
PowerControl: ja | PowerAssist: nee | Transfer switch: 16A
Laadstroom huisaccu: 20A | Laadstroom startaccu: 1A
Aanbevolen accucapaciteit: 100 - 200 Ah

Accukabel (niet inbegrepen): 16mm² - Zie "Direct mee bestellen"
De Multi 12/500/20 is een combinatie van een krachtige zuivere sinusgolfomvormer met een vermogen van 500 VA (430 Watt), een geavanceerde acculader met adaptieve laadtechnologie van 20 Ampère, en een supersnelle AC-wisselschakelaar in een enkele compacte behuizing. Deze Multi wordt geleverd zonder de benodigde 16mm² kabels.

Deze kleinste telg uit de Multi familie is voorzien van een PowerControl functie, maar heeft geen PowerAssist functionaliteit. Alle modellen zijn geschikt voor 3-fase en paralelle schakeling, en hebben een maximale doorschakelstroom van 16A. De omvormer/acculaders van Victron Energy zijn ontworpen voor professioneel gebruik. Ze zijn geschikt voor uiteenlopende apparaten met hoge en lage startvermogens. De Multi is een multifunctioneel energiesysteem met sinus-omvormer, acculader en AC-omschakelaar. De accu’s worden veilig geladen, ook als de kwaliteit van de stroomvoorziening laag is.

Bewezen betrouwbaarheid
De volbrug- plus toroïde transformatortopologie heeft zich al vele jaren heel betrouwbaar bewezen. De omvormer is bestand tegen kortsluiting en beschermt tegen oververhitting, ongeacht of dit als gevolg van overbelasting of een hoge omgevingstemperatuur plaatsvindt.

PowerControl - Maximaal benutten van beperkte aggregaat-, wal- of netstroom
Met het Digital Multi Control bedieningspaneel kan een maximum aggregaat- of walstroom worden ingesteld. De Multi houdt dan rekening met andere stroomverbruikers en gebruikt voor het opladen alleen de stroom die nog ‘over’ is, zodat de aggregaat- of walaansluiting niet overbelast raakt.

PowerAssist – Doe meer met uw aggregaat- of walstroom
Waar piekstroom vaak maar kortstondig nodig is, zorgt de Multi ervoor dat onvoldoende wal- of aggregaatstroom onmiddellijk wordt gecompenseerd met stroom van de accu. Als de belasting afneemt, wordt de reservestroom gebruikt om de accu weer op te laden.

Hoog opstartvermogen
Vereist om belastingen met hoge inschakelstroom, zoals spanningsomvormers voor ledlampen, halogeenlampen of elektrisch gereedschap, te kunnen starten.

Search Mode (zoekmodus)
Als de 'search mode' is ingeschakeld, wordt het stroomverbruik van de omvormer bij nullast verlaagd met ca. 70%. De 'search mode' houdt in dat de Multi wordt uitgeschakeld als er geen belasting is of als deze heel laag is. Iedere 2 seconden zal de Multi even inschakelen. Als de uitgangsstroom een ingesteld niveau overschrijdt, blijft de omvormer werken. Zo niet, dan gaat de omvormer weer uit.

Programmeerbaar relais
Het programmeerbare relais is standaard ingesteld als alarmrelais, dat wil zeggen dat het relais stroomloos wordt in geval van een alarm of een voor-alarm (omvormer bijna te warm, rimpelspanning op de ingang bijna te hoog, accuspanning bijna te laag).

Bewaking en regeling op afstand - optioneel
Bewaak en regel uw Multi systeem lokaal (LAN) of op afstand via internet vanuit de hele wereld met de gratis VRM-app en de gratis VRM-portaal-website. De toegang is voor meerdere besturingssystemen mogelijk via een telefoon, tablet, laptop of pc. Het niveau van controle van het aanpassen van de Multi tot aan het instellen van een Geofence voor verhuurvoertuigen en meer is eindeloos. Hiervoor is een bedieningsapparaat uit de GX familie vereist.