Victron Multiplus IP21 12/500 / 20-16 230V VE.Bus (1x)

Artikelnr:
8581
Verpakkingseenheid: 
1

Afmetingen

Lengte: 
10,00 cm
Breedte: 
18,20 cm
Hoogte: 
31,10 cm
Gewicht: 
4,40 kg

Vermogen en energie

Aansluitspanning Min.: 
9,5 V
Aansluitspanning Max.: 
17,0 V
Uitgangsvermogen: 
430,0 W
Piekvermogen: 
900,0 W

Kleur: 
Victron blauw

Multifunctional
De MultiPlus nieuwe stijl gaat de eerdere MultiPlus Compact-reeks vervangen. Het is een krachtige zuivere sinusgolfomvormer, een geavanceerde acculader met adaptieve laadtechnologie en een supersnelle AC-wisselschakelaar in een enkele compacte behuizing.

Unieke PowerAssist-functie
De MultiPlus voorkomt overbelasting van een beperkte AC-bron, zoals een aggregaat of walstroom aansluiting. Ten eerste wordt het opladen van de accu automatisch beperkt als de accu anders overbelast zou raken. Het tweede niveau vergroot de uitgangsspanning van een aggregaat of walstroom voorziening met het vermogen van de accu.

Bewaking en regeling op afstand
Wanneer gekoppeld aan een GX-toestel (bv. Cerbo GX) kunt u uw Multi en systeem of systemen lokaal (LAN) of op afstand via het internet van overal ter wereld controleren en regelen, via de gratis VRM-app en de gratis VRM-portaal website. Toegang is mogelijk via een telefoon, tablet, laptop of PC voor meerdere besturingssystemen. Er bestaat geen beperking op de mate van regelen, van het aanpassen van uw Multi tot het auto-starten van een backup-generator en meer…"

Zie voor meer info de documenten die je hieronder kunt downloaden.

Documenten