Automatische netspanning omschakeling de luxe (1x)

BBAtechniek - Automatische netspanning omschakeling de luxe (1x)
BBAtechniek - Automatische netspanning omschakeling de luxe (1x)
Artikelnr
8841
Verpakkingseenheid
1
230V

Afmetingen

Lengte
11,00 cm
Breedte
8,00 cm
Hoogte
4,00 cm

Vermogen en energie

Aansluitspanning Min.
230,00 V
Uitgangsspanning
230,00 V
Stroomverbruik
10,00 A
Uitgangsvermogen
2100,00 W
Piekvermogen
2300,00 W

Als u een inverter of generator aan boord van uw camper of caravan heeft, maar u maakt ook regelmatig gebruik van netspanning, is het lastig om steeds de bekabeling te veranderen. Met de Automatische netspanningsomschakeling van BBA techniek hoeft dat niet meer. De Automatische netspanningsomschakeling zal eerst controleren of er netspanning aanwezig is en deze dan doorgeven. Is dit niet het geval dan wordt overgeschakeld naar de door de inverter/generator geleverde spanning.

Het maximaal vermogen (P), is de maximale stroom (I) x de spanning (U): P=I x U: 10A x 230V = 2300W. Rekening houdend met een veiligheidsmarge van ongeveer 10%, is het maximaal vermogen dus circa 2100W.

Deze “de luxe” versie is al voorzien van de benodigde stekkers om direct in het systeem van de meeste moderne campers te kunnen plaatsen. Dit is het Wago Winsta midi connector systeem.

In feite wordt het aansluiten van het 230V deel dus een kwestie van plug and play! Het voordeel hiervan is tevens dat alle stopcontacten in de camper of caravan op de inverter aangesloten zijn!
Deze set wordt geleverd inclusief een Wago Winsta midi verdeelblok (66007).

Het aansluiten gaat als volgt: Alle kabels die ook via de inverter gevoed moeten worden zullen uit het originele Wago Winsta verdeelblok gehaald worden. Deze komen op het nieuwe verdeelblok uit deze set. De overige verbruikers (koelkast en acculader) die niet op de inverter moeten komen kunnen blijven zitten.
Vervolgens wordt het 230v omschakel relais aangesloten op deze 2 verdeelblokken en op de 230v aansluiting van de inverter.