Sabapur 2 comp. PU lijm (3kg)

BBAtechniek - Sabapur 2 comp. PU lijm  (3kg)
BBAtechniek - Sabapur 2 comp. PU lijm  (3kg)
BBAtechniek - Sabapur 2 comp. PU lijm  (3kg)
Artikelnr
72504
Verpakkingseenheid
1
510 A+B

Afmetingen

Gewicht
3,50 kg

Op 3 augustus 2020 heeft de Europese Commissie de restricties onder REACH versterkt om het gebruik van polyurethaanlijmen en -kitten met meer dan 0,1% vrije di-isocyanatenmonomeren te beperken. De restrictie houdt in dat lijm- en kitproducenten per 24 februari 2022 op hun etikettering aan moeten geven dat het product meer dan 0,1% di-isocyanaten bevat. Daarnaast moeten professionele en industriële werknemers per 24 augustus 2023 met succes iedere vijf jaar een training van FEICA voor het veilig gebruik van di-isocyanaten hebben voltooid. In deze training worden onder andere de risico’s en bijbehorende risicobeheer- en veiligheidsmaatregelen behandeld.

Sabapur 510 (A) 3 kg + Sabapur 510 (B) 0.45kg, 2 componenten PU lijm, is vooral geschikt voor het structureel verlijmen van diverse ondergronden in de industriële en ambachtelijke voertuig- en carrosseriebouw.

Sabapur 510 (A) is standvast, bevat geen oplosmiddelen, bestand tegen weekmakers, water- en weerbestendig, goed vullend vermogen Saba Vulk VK verhoogt de temperatuurbestandheid, verhoogt de waterbestandheid, resulteert in een sterke, duurzame lijmfilm.

Te gebruiken met een kam van 3mm, per blik circa 3-4 m2. Afhankelijk van absorptie van isolatielaag en aanwezigheid van ramen en deur.