BBA Video

Hieronder vindt u video's van BBAtechniek over bepaalde producten, of met tips en advies.

De video speelt na aanklikken direct af. Voor groot beeld, klik op het vierkantje rechtsonder in de video.

Alpine Dash cam DVR-F800Pro

Een prachtig vormgegeven, multifunctionele dash cam die waakt over jouw veiligheid in het verkeer. Niet alleen opnemen i.v.m. gevaarlijke situaties, maar de full HD opnames zijn ook goed te gebruiken in jouw reisvideo. zodra er een "event" wordt gedetecteerd worden de video met een paar seconden ervoor en erna in een apart mapje opgeslagen en wordt niet overschreven. Daarnaast verkeersveilige extra's, flitspaaldatabase, langzamer rijdend…

Buitenwand contactdozen met magneetkleppen

Ook zo'n hekel aan dat geklepper van de buitenwand contactdozen op caravan of camper? BBA techniek heeft de oplossing... een uitgebreid assortiment buitenwand contactdozen in 5 verschillende kleuren.

3Gas alarm

In deze korte video laten we zien hoe het 3Gas+ alarm en de extra sensor werken. Dit gasalarm geeft een alarm bij alle gassoorten zodat je nu 's nachts rustig kunt slapen en niet bang hoeft te zijn voor een koolmonoxide vergiftiging of Knock-out gas. Vraag er om bij de caravan- camperdealer of het watersport bedrijf.

Constante spanning van een accu zo doe je dat

LED verlichting in een caravan, camper of boot heeft een constante spanning nodig om goed te werken. De spanning die je van een accu of omvormer krijg kan fluctueren. In deze video laat BBA techniek je zien hoe je zorgt dat de spanning van een accu of omvormer wel constant blijft zodat jouw LED verlichting niet gaat knipperen. Vraag er om bij de caravan- camperdealer of het watersportbedrijf.

Lege accu toch zelf wegrijden

Hoe vervelend is het als je erachter komt dat de accu leeg is op het moment dat je weg wilt rijden. Met de professionele ProUser Jump Starter van BBA techniek heb je de accu met een minuut of 5 weer aan de praat. In deze video laten we je in 1,5 minuut zien hoe het werkt. Vraag er om bij de caravan- camperdealer of het watersportbedrijf.

3 herbruikbare magische haken

Soms kom je (tijdelijk) een ophanghaak tekort maar wil je niet boren, schroeven of spijkeren i.v.m. de beschadiging die dat achterlaat als je de haak weer wilt verwijderen. Ook een haak met plakstrip wil nog wel eens schade achterlaten bij verwijderen. De herbruikbare Magische haken van BBA techniek kun je zovaak als je wilt gebruiken. Je bevestigt ze eenvoudig op een gladde en schone ondergrond, wrijft de lucht er onderuit en ze zijn klaar…