Technische dienst

Reparatie- en testservice

BBA techniek beschikt over een moderne werkplaats voor reparaties aan elektronische apparatuur. Hier kunnen wij ook de elektrische installatie van de caravan of camper van uw klant uitvoerig testen en indien nodig herstellen. Ook voor het herstellen en reviseren van manouvreersystemen van caravans, de movers, kunt u bij ons terecht. Deze service bieden wij uitsluitend aan voor de vakhandel, particulieren kunnen voor reparaties terecht bij één van de relaties van BBA techniek.

BBA techniek repareert niet merkgebonden. Dit betekent dat wij voor reparatie alle merken apparatuur accepteren en nagenoeg elk type caravan-mover en andere camper- en caravan elektronica kunnen herstellen.


 

 

Reparatie van oudere apparatuur

Campers en caravans gaan lang mee maar oudere apparatuur wordt vaak niet meer gemaakt en onderdelen zijn niet meer beschikbaar. Om deze verouderde apparatuur te vervangen moet in veel gevallen de volledige bedrading van de caravan aangepast worden.

De reparatie-afdeling van BBA techniek bespaart u tijd en geld door ook oudere apparatuur te repareren. De beste specialisten werken hier met de modernste apparatuur om de problemen verhelpen. Op alle reparaties zit bovendien nog eens drie maanden garantie!

Spoedreparaties

De spoedafdeling van BBA techniek zorgt ervoor dat een defect apparaat binnen een (kalender)week terug is bij onze klant, mits de materialen die daarvoor nodig zijn beschikbaar zijn. Als reparatie financieel niet meer uit kan zullen wij dit altijd vooraf melden en desgewenst, indien mogelijk, de apparatuur ook nieuw uit voorraad leveren.