Victron SmartSolar MPPT 150/35 (1x)

Artikelnr:
8585
Verpakkingseenheid: 
1

Afmetingen

Lengte: 
7,00 cm
Breedte: 
18,60 cm
Hoogte: 
13,00 cm
Gewicht: 
1,25 kg

Vermogen en energie

Uitgangsstroom: 
35,00 A

Kleur: 
Victron blauw

SmartSolar MPPT 150/35
Solar charge controllers
Een zonnelader verzamelt energie van uw zonnepanelen en slaat deze op in uw accu's. Met de nieuwste en snelste technologie maximaliseert SmartSolar deze energie-oogst door intelligente aansturing, zodat een volledige oplading in de kortst mogelijke tijd wordt gerealiseerd. SmartSolar houdt de accu in goede conditie en verlengt zo de levensduur.

De SmartSolar oplaadregelaar zal zelfs een zeer lege accu opnieuw opladen. Het kan werken met een accuvoltage dat zo laag ligt als 0 Volt, op voorwaarde dat de cellen niet permanent gesulfateerd worden of anders beschadigd werden.

MPPT: Supersnelle Maximum Power Point Tracking
Door constant de door uw zonnepanelen geproduceerde spanning en stroom in de gaten te houden zorgt de MPPT-technologie ervoor dat het beschikbare vermogen van uw panelen volledig wordt benut en voor opslag wordt geoogst. Het voordeel hiervan is het meest merkbaar als de hemel deels bewolkt is en de lichtintensiteit voortdurend wisselt.

Bewaking en regeling op afstand
Bedien en bewaak de uitgebreide functies van uw SmartSolar MPPT-lader op afstand met ingebouwde Bluetooth door deze te koppelen met uw smartphone of ander apparaat via VictronConnect. Als uw installatie is verbonden met internet met een GX-apparaat, biedt de Victron Remote Management Portal (VRM) toegang tot de volledige kracht van uw MPPT, altijd en overal; zowel VictronConnect als VRM zijn gratis te gebruiken. Voor installaties op afstand - zelfs als er geen internetverbinding in de buurt is - kunt u mogelijk uw MPPT bewaken door de GlobalLink 520 aan te sluiten.

Documenten

Accessoires